Tuotteet hakusanalla täysin tapaksia (8)

Paneroidut mustekalaranskalaiset - Kokkien Tapas

Paneroidut mustekalaranskalaiset - Kokkien Tapas

Aseta pakastettu tuote runsaaseen erittäin kuumaan öljyyn ja paista 3-4 minuuttia. Tarjoile kuumana. Mikroaaltouunin käyttöä ei suositella.
Marinoidut Paprikat

Marinoidut Paprikat

Marinoidut Chili-paprikat Ref: SAL046 Tilavuus: 180 ml
Bruschetta

Bruschetta

Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!
Algerialainen Keitto

Algerialainen Keitto

ERITYINEN RAMADAN-KEITTO Ainekset 6 annokselle 350 g lampaan, karitsan tai vasikan olkapäätä 1 keskikokoinen sipuli 1 keskikokoinen peruna 1 pieni porkkana
E411: Turkmen 40 kanapullaa 2600g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme

E411: Turkmen 40 kanapullaa 2600g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme

E411: Turkmen 40 kanapullaa 2600g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme Viivakoodi: 4031759401783 Ref: E411
Kikhernepata Toimittaja - Valmiit Ruokalat

Kikhernepata Toimittaja - Valmiit Ruokalat

Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta. Ainekset: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola
Guava Pâtés (x4)

Guava Pâtés (x4)

Guava Pâtés (x4) Ref: SUC001 Sisältö: 200 g
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g